Wat Kan Je Wel

Hoewel ik al vroeg een stel tomaten heb weten te oogsten, vooral de cherry tomaatjes van de planten die ik gekocht had, zijn al mijn verdere pogingen om meer tomaten te kweken tot nu toe op niets uitgelopen. Ik had een aantal mooie plantjes weten te groeien. Van zaadje tot een mooi jong plantje. Echter […]

{ 0 comments }

Toch leuk wanneer je wakker wordt en een ex-collega heeft een scan gemaakt van een Duitse handels krant met een foto van jezelf erin op Oktoberfest. Zo kreeg ik dit berichtje binnen op mijn Facebook wall: Dit was vast een stunt van Marcus, van SEOktoberfest, om wat extra reclame te maken voor de deelnemers. Nu […]

{ 0 comments }

Kreeg vandaag een envelop in de bus die er behoorlijk uitziet als een echte rekening. En aangezien we de laatste tijd nogal veel ziekenhuis rekeningen binnen kregen, soms zelfs van  dit soort bedragen, keek ik er niet eens zo meer van op. Tot dat ik door kreeg dat het helemaal geen rekening was, maar meer […]

{ 0 comments }

Je gaat je dan toch afvragen wat zo iemand niet begrepen heeft. Wanneer het parkeer bord toch duidelijk aangeeft dat parallel geparkeerd moet worden, wat heb je dan niet begrepen hieraan? Parallel parkeren, wat kan je wel..?

{ 0 comments }

Je zal maar een pakket bezorgen zijn van Fedex en een extra grote bestelbus mee krijgen waar je echt nergens in San Francisco mee kan parkeren. Dan mag je blij zijn dat je in een straat moet zijn waar op dat moment bijna alle parkeerplekken vrij zijn. Dan zet je die oversizde truck toch lekker […]

{ 0 comments }

Mooi klaar mee. Wil je een keer als Nederlander in den vreemde, een Nederlands bedrijf in de USA steunen, wordt de hele boel verkocht voor een appel en een ei. Vandaag kreeg ik een emailtje met de mededeling dat mijn ING Direct rekening binnenkort geen oranje kleur meer zal dragen. ING Direct wordt overgenomen door […]

{ 0 comments }

Drie maal raden waar ik iun mijn lunchpauze naar toe ga? Juist ja, de Apple store. Na jaren van trouwe dienst, zijn mijn originele Apple iPod oortjes kapot. Dus ik moet even snel een goede nieuwe koptelefoon kopen, of weer van die witte Apple oortjes, zodat ik mijn middag productief doorkom met Spotify op mijn […]

{ 0 comments }

Nu ik in New York ben, slechts voor een paar dagen, breekt er gekte los op de aandelen markten. Natuurlijk doordat de VS in het geheel een downgrade aan de broek gekregen hebben. Ik zweer het je, het heeft niets te maken met mijn aanwezigheid in New York. Gister maakte ik nog deze foto van […]

{ 0 comments }

Dacht ik even een paar goede stoelen voor onze jaarlijkse zomers vakantie te kunnen scoren met een aanbieding voor de  KLM Business Class, blijkt het een grote Hoax van de KLM te zijn. Een lokkertje, een bait- en –switch. Valse reclame dus. Wat is het verhaal… Ik krijg een emailtje van de KLM dat er […]

{ 1 comment }

Ik lees net op Geenstijl dat de heer Mohammed Mohandis, raadslid te Gouda, tot drie maal toe geweigerd is voor kroegen en discotheken in Utrecht. Er volgde een heuse Twitter verslag, waarbij na de derde maal Mohammed maar weer terug naar Gouda ging. Op Twitter: Na een avondje 3 keer te zijn geweigerd nu naar […]

{ 0 comments }

Real Time Web Analytics