On the road

Na ruim een weekje weer terug te zijn geweest in Europa, met een korte trip naar Berlijn, en een mooi festijn in München voor SEOktoberfest, is een korte tussen pauze in Amsterdam van slechts 12 uurtjes, gaat de reis terug naar San Francisco met de KL 605. Wat is het toch mooi om te vliegen, vooral […]

{ 0 comments }

Met een korte vlucht voor 12 uur overstap in Amsterdam, vlieg ik uit München met maar liefst een paar uurtjes om op het vliegveld te vertoeven. Mijn check out uit mijn Airbnb in München was om 4 uur in de middag, wat al bijzonder royaal genoemd mag worden. Maar toch moet ik ruim 2 uur wachten tot […]

{ 0 comments }

Met de laatste dag van SEOktoberfest, sluiten we af in de grote tent; Schützen-Festhalle. Wat een feest om weer een mooi SEOktoberfest met vrienden af te ronden. De Schützen-Festzelt is een van de grote bier tenten waar je niet zomaar naar binnen kan lopen. Je moet in ieder geval een kaartje gekocht hebben, en om een […]

{ 0 comments }

Met een snelle trip naar Berlijn om aan een groot project te werken voor een dagje, had ik besloten om eens een keertje in Oost Berlijn te verblijven. Je kan al snel kijken op de Airbnb Berlijn buurtwijken om een goede buurt te vinden voor je verblijf. Waarom Oost Berlijn? Dat wordt hier wel aan […]

{ 0 comments }

Terwijl de regen van eerder op de dag verdween, kwam er een mooie zonsondergang tevoorschijn over de haven van San Diego. Met wat kunst en vliegwerk wist ik deze foto te schieten. Had ik maar meer tijd en een statief bij me, dan kon ik hier in San Diego wel heel wat mooie foto’s maken. Echter […]

{ 0 comments }

Met drie dagen aan sessies, en meerdere channels, is Pubcon in Las Vegas een van de conferenties waar veel Internet Marketing kennis gedeeld wordt. Soms zijn de sessies voor een 9.5 jaar veteraan een beetje te veel beginners niveau, maar het netwerken met veel SEO vrienden staat daar dan weer tegenover. Ik ga hier geen […]

{ 0 comments }

Met het goede advies van de profi fotografen in mijn achterhoofd dat de best camera, de camera is die je bij je hebt, maak ik nu veel foto’s met mijn iPhone 4. De favoriete App voor het maken van de foto’s is Instagram, zodat ik de foto een speciaal tintje kan geven. Dus, hier zijn […]

{ 0 comments }

Dat hadden ze met die vuvuzela’s moeten doen. Een verbod met een hele hoge boete, zoiets van $350 of zo. Onderstaan bord zag ik in New York, maar liefst een boete van $350 voor het luiden van de claxon. Dat is een behoorlijke boete voor toeteren… Foto: Boete voor toeteren in New York

{ 0 comments }

Vorig jaar werd ik gevraagd om te presenteren op een conferentie voor Mom-bloggers, nadat een van de organisatoren bij eBay op bezoek was geweest. De EVO conferentie vond plaats in Park City, Utah Natuurlijk had ik mijn camera mee om plaatjes te schieten van de omgeving, en er was ook nog eens een workshop fotografie […]

{ 0 comments }

Met het steeds drukker worden van ons leven, en het feit dat we net verder van mijn kantoor zijn gaan wonen, hadden Fioontje en ik besloten om een tweede auto te kopen. Ik zal nog steeds wel op de fiets naar kantoor gaan… maar dan alleen met mooi weer in de zomer 🙂 Ons oog […]

{ 1 comment }

Real Time Web Analytics