Starbucks Unity Cup

by Dennis Goedegebuure

Oh-Oh-Oh. Wat een drama kunnen die Amerikanen ergens van maken. Nu is het weer een nieuwe speciale cup van Starbucks welke stof op doet waaien. Wat is er aan de hand, Starbucks heeft een nieuwe cup gelanceerd voor de komende weken, welke een mooie tekening van allemaal mensen op de buitenkant heeft (zie foto hieronder).

Speciale Starbucks Unity cup doet stof opwaaien

De tekening moet de band tussen Starbucks, de werknemers en de klanten van Starbucks voorstellen, met als doel om eenheid te brengen in een land welke op dit moment verscheurd wordt door het politieke klimaat van de presidents verkiezingen.

Sommige klanten van Starbucks maken er een groot drama van. Starbucks wordt verweten dat ze een politieke boodschap voor de democraten op de kop hebben gezet, en dat ze niet een meer liberale mening moeten opdringen met de verkoop van koffie. Ik denk dan al snel, “man, man, man.. het blijft gewoon een koffie kop hoor. Die koffie smaakt echt wel hetzelfde, en die kop gooi je toch weg als die leeg is”.

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics