Mijn 1st Keer Pumpkin Carving

by Dennis Goedegebuure

Al 10 jaar wonen we in de VS, maar we hebben nog geen enkele keer een pompoen in een mooie Jack-O-Lantern omgetoverd. Het Pumpkin carven is hier in Amerika wel heel populair, dus nu de kinderen iets ouder zijn, moet het dan toch een keer gebeuren. En ik moet zeggen, het is best lastig, maar ik geloof ook dat je er snel handigheid in kan krijgen, zodat je mooie creaties kan maken.

Eerste taak, een paar mooie pompoenen uitzoeken.

Pompoenen voor Halloween carving

Toen uitvogelen hoe een pompen nu eigenlijk makkelijk gesneden kan worden… Topje eraf en de binnenkant leeg halen. Toen aan het werk gegaan met de prikken en de zaagjes van een spik-splinter nieuwe pumkin carvin set die ik op Amazon gekocht had. En Voila, het resultaat:

my 1st pumpkin jack o lantern

Vooral nog even blijven oefenen Dennis, want het is niet te vergelijken met alle mooie pompoenen die we gezien hebben tijdens de halloween trick-or-treat tocht.

Deze Poo-Emoji pompoen bijvoorbeeld. Ik zou willen dat ik de skils hiervoor al had! De kinderen vonden deze toch echt wel het leukst van allemaal.

poo emoji pumpkin jack o lantern

Volgend jaar wellicht…

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics