Terug naar Pubcon

by Dennis Goedegebuure

Na een paar jaar overgeslagen te hebben, was het weer tijd voor Pubcon in Las Vegas. Elke keer wanneer ik het vligtuig uit loop in Vegas, begint direct het enthausiasme te borrelen. Vegas is een speciale plaats, waarbij de gok machines al op het vliegtuig in de hal staan. Maar wat Pubcon juist zo speciaal maakt, is dat het een grote reuni is voor de oudgedienden in de Online Marketing industrie, en een hele sloot nieuwe mensen die het net leren. Ik was met mijn hete Fanatics team op stap, dus we rolden met 11 man sterk in Vegas.

Slot machines at the Las Vegas airport.

Een van mijn SEOktoberfest vrienden, Greg, had tevens aangegeven dat het zijn laatste conferentie zou zijn. Dus was het machtig mooi om even te lunchen en over van alles te praten.

Greg Boser last presentation at Pubcon.

Tevens was ik uitgenodigd door mijn vriend Marty Weintraub om aan de Aimclear tafel te komen zitten op de US Search Awards. Vorig jaar moest ik verstek laten gaan voor de award ceremonie, terwijl ik nog wel een award met mijn Airbnb campagne Wall ‘N Chain had gewonnen. De awards ceremonie was formeel, dus ik heb mijn haar laten knippen voor de gelegenheid door Destinee Cushing van Vinspire.

ready for the US search awards, new D&G suit

Ook dit jaar sleepte Aimclear weer een aantal Search Awards in de wacht.

En voor het laatste netwerk event van Pubcon, in de Hoffbrau Hause, had ik een speciaal tshirt in petto. Het viel in behoorlijk goede aarde bij de online marketing geeks. Ik had een behoorlijk aantal mensen die er een opmerking over maakten, en zelfs iemand die vanuit de andere kant van de kamer naar mij toe kwam om te vertellen hoe fantastisch ze het t-shirt vond.

kitty with laser paws tshirt

En in de Hoffbrau Hause kan je natuurlijk lekkere biertjes drinken… Die pullen zijn we gewend van SEOktoberfest!

biertje Hoffbrau Hause Las Vegas

NA 4 dagen ben ik behoorlijk uitgeput, en ter vergelijking met het enthausiasme aan het begin van de week, kan ik niet wachten om hier weg te gaan, lekker naar huis.

Leaving Las Vegas. It's time...
Thanks Las Vegas, It’s been Real! #RockOn 

Update: Nog een aantal tweets

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics