Regen in Pleasanton na 134 dagen

by Dennis Goedegebuure

Het mag bijna geen regen genoemd worden, want die paar spatjes die vandaag uit de lucht kwamen vallen was zo minimaal dat het niet eens geregistreerd werd door mijn huis-tuin-en-keuken weer station in de achtertuin. Na 134 dagen heeft het dan eindelijk weer een beetje geregend in Pleasanton en de rest van de Bay Area.

Regenval in Pleasanton via mijn eigen weerstation

Maar een van mijn plaats genoten zag toch echt de spatjes zijn achtertuin iets wat nat maken. Hij heeft het dan ook direct op Facebook gezet. Dit was toch echt wel nieuws.

Regen in PleasantonEn hoewel het slechts een paar spatjes waren, en mijn weer station het niet eens registreerde, was de regen toch op de buienradar te zien.

Een heel klein beetje regen in Pleasanton

Nu moet ik nog maar snel mijn regentonnen klaar maken voor het regen seizoen, zodat ik heel wat water op kan vangen.

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics