Na 145 dagen regen in Californië

by Dennis Goedegebuure

Hoewel het erop leek dat het had geregend een paar dagen geleden, maar het registreerde zelfs niet op de regen meter van mijn home weer station. Maar dit weekend is het dan eindelijk raak. Na 145 dagen, regent het flink in Pleasanton en de rest van Californië. 

na 145 dagen eindelijk regen in california

Vrijdag begon het met slechts 1.9cm, waarna zaterdag er nog eens 1.5cm bij viel. Nu op zondag, met uren achter elkaar te regenen, staat de regenmeter al op 5.2 cm en hebben we zelfs nog een paar uur in de dag te gaan met regen. Met maar liefst 2.5 cm/uur is dit een fikse bui wanneer ik dit screenshot nam van mijn weer station.

flinke-bui-zondag-avond

En dan is deze dag zowaar de natste dag van het jaar zover. En dan staat de regenmeter voor 2016 op 44.3 cm zover.

regenval-2016-oktober-update

 

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics