Een file van vliegtuigen

by Dennis Goedegebuure

Wel eens vast gestaan in het verkeer? Natuurlijk, in Nederland zijn ze altijd aan de weg aan het werken, dus sta je altijd wel een keer vast. Maar wat als je met een vliegtuig in het drukke verkeer komt vast te staan? Dan kan dat best nog wel even duren. Aangezien vliegtuigen nogal wat lucht verplaatsen, is er altijd een bepaalde tijd dat het volgende vliegtuig even moet wachten totdat de turbulente lucht die het opstijgende vliegtuig achter zich gelaten heeft weer even bedaard is.

Dat kan nog wel een zorgen voor opstoppingen op een vliegveld. Zo ook gister, toen ik vanaf San Francisco Airport (SFO) op weg ging naar Munchen (via Seattle & Amsterdam). Wel een paar mooie plaatjes zo, al die vliegtuigen netjes in een rij, wachten tot hun beurt. SFO airplane traffic jam

just two planes ahead of us SFO

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics