Weer in Pleasanton in januari

by Dennis Goedegebuure

Met mijn voornemen om het weer in dit El Niño jaar bij te houden, en dan vooral hoeveel regen er valt om de water reservoirs weer te vullen in het droge Californië, ben ik begonnen de data van mijn eigen weer station bij te houden.

In totaal is er in januari 11.95 mm regen gevallen in onze achtertuin. De periode rondom 18 & 19 januari was vrij nat, met deze twee dagen 1.85 & 2.82 mm regen. Voor de rest van de maand was het vrij droog.

regen Pleasanton 2016

De maand januari begon met een vrij koude nacht, net onder het vriespunt. Aangezien het weer station op een paal van ruim 2 meter staat, moet het bij de grond nog wel veel kouder zijn geweest in die eerste nacht van januari. Maar de rest van januari is de temperatuur al snel opgelopen naar een gemiddelde tussen de 10 & 15 graden Celsius.

temperatuur Pleasanton januari 2016Meer gerelateerde artikelen:

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics