NFL Super Bowl in San Francisco

by Dennis Goedegebuure

Werkend voor Fanatics, is de Super Bowl natuurlijk een week welke erg druk is. Na het winkel seizoen van het vierde kwartaal, is de Super Bowl het grootste sport evenement voor fans om artikelen te kopen van hun favoriete team in de NFL. Met de Denver Broncos en de Carolina Panthers in dit jaar editie van de Super Bowl, ziet het er naar uit een mooie wedstrijd te worden.

Aangezien de Super Bowl in San Francisco gespeeld gaat worden, zijn er allerlei activiteiten georganiseerd oor de hele stad heen. Vuurwerk shows, een fan city en natuurlijk de verkeers-overlast.

Dennis bij Super Bowl City in San Francisco

Ik vind het allemaal wel prima, machtig mooi om het van dichtbij mee te maken, en hier en daar een Super Bowl feestje mee te maken (hierover later meer). Ik hoop op een mooie wedstrijd deze zondag, en een paar leuke reclames tussen door!

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics