Droogte Californië

by Dennis Goedegebuure

Hoe staat het ervoor met de droogte in Californië? Met een storm op komst in de Bay Area, was ik benieuwd hoe het water peil ervoor staat in de reservoirs. De laatste 3 jaar hebben we al heel wat artikelen langs zien komen met plaatjes van reservoirs voor de droogte, en hoe slecht het wel gesteld is met het water peil nu Californië al ruim drie jaar te weinig regen krijgt.

droogte californie water reservoirs

Voor de storm vandaag heb ik de water tonnen al klaar staan. Ruim 150 gallon regen water kan ik opvangen voor gebruik later in de tuin. En met mijn weer station kan ik bijhouden hoeveel regen er precies valt in onze achtertuin.

Het waterpeil in de water reservoirs wordt ook met de dag bijgehouden op online informatie sites van de overheid. Voor de storm van vandaag waren de reservoirs nog steeds vrij leeg door de droogte in Californië;

californie water reservoirs status waterpeil

Laten we hopen dat de komende regen wolken behoorlijk wat regen brengen, zodat we morgen kunnen checken hoeveel de water reservoirs de droogte hebben ingehaald.

Zware regenwolken op komst. Zal er genoeg regen vallen om de droogte in Calironie in te halen?

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics