Fancy onderkomen voor daklozen

by Dennis Goedegebuure

San Francisco heeft behoorlijk veel daklozen rondlopen. Vooral in de wijk SOMA (South or Market), struikel je ‘s ochtends vroeg nog wel eens over de tentjes die zijn opgezet, of een stapel kartonnen dozen voor die mensen die geen tent hebben. Afgelopen vrijdag kwam ik onderstaand onderkomen tegen, welke heel ingenieus in elkaar is gezet met het oog op de regen die er aan zat te komen. Let vooral ook op de onderkant van de tent, welke met hout snippers is afgewerkt om de tocht en water tegen te houden. Ik vraag mij af hoe lang deze tent er nog zal staan. Met de komst van de Super Bowl naar de Bay Area, zullen alle daklozen opgejaagd gaan worden om de stad een “goed” aangezicht te geven.

daklozen san francisco bouwen tent daklozen tent san francisco

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics