Slechte Video van Business Insider

by Dennis Goedegebuure

Steeds vaker zie ik snel gemonteerde video’s van Business Insider in mijn Facebook feed verschijnen. De video’s hebben de plaats van de top 10 lijstjes ingenomen. Ik denk dat de redactie van BI meer video’s maakt omdat Facebook meer aandacht geeft aan video’s in de Newsfeed.

Vandaag zag ik een behoorlijk slechte video, aangezien het hier om een slideshow ging in een video.  Deze video is her te bekijken:

Waarom vind ik deze video nou zo slecht. Check deze screenshot:

How Kobe Bryant spends his millions

Er wordt gesproken over verschillende auto merken. Lamborghini, Bentley en Range Rover. Echter de auto in de achtergrond is een BMW! Waarom niet een plaatje van een van de genoemde merken? Waarschijnlijk omdat BI editors wel een stock foto hadden van een BMW, en de rechten te verkrijgen van een ander auto merk wellicht te duur was of te veel tijd zou kosten.

Toch jammer, want ik denk dat een plaatje van een Bentley zeker meer kijkers getrokken had!

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics