AJAX speelt – Mis de wedstrijd niet

by Dennis Goedegebuure

Leuk zo’n banner op Nu.nl welke aftelt tot de wedstrijd van AJAX in de voorrondes van de Champions League begint. Dan weet je tenminste wanneer je voor de buis moet gaan zitten. Echter, de klok wordt op basis van de tijd op je computer afgesteld, dus wanneer je 9 uur vroeger leeft, in een andere tijd zone, dan mis je dus gewoon wel de wedstrijd als je op deze truc van Nu afgaat.

Hier is een screenshot welke ik vanmorgen nam. Met nog meer dan 12 uur te gaan, kan ik mij rustig op de wedstrijd voorbereiden.

Nu banner gaat af op je lokale tijdzone ingesteld op je computer

Zie hier, het is 7 uur in de morgen. Dat betekent dat het toch al 4 uur in de middag is in Amsterdam, en niet nog 12 uur voor de wedstrijd is, maar slechts een ruime 3 uurtjes te gaan voor de aftrap. Veranderen we de tijdzone van de computer naar Amsterdam, dan wordt de klok gestart op een andere tijd.Amsterdamse tijdzone

Leuke truc van Nu.nl om de aandacht op de wedstrijd te vestigen. Maar zou zomaar de AJAX game missen als ik niet doorhad dat de tijdzone de klok bestuurde.

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics