Met zomers weer is Nederland op zoek naar verkoeling

by Dennis Goedegebuure

Met een weersverwachting van tropische temperaturen in Nederland, is men blijkbaar massaal op zoek naar verkoeling voor het komende weekend. De temperatuur kan oplopen tot maar liefst 35 graden Celsius op aankomende zaterdag 4 juli. Zie hier onder de weersverwachting voor de komende 5 dagen voor Amsterdam.

Amsterdam hoge temperaturen, warm weer, heet!

En welke zoekwoorden gebruikt men als je op zoek bent naar verkoeling voor jezelf of voor je kinderen… Juist, Corona bier met of zonder citroentje of een zwembadje voor in de achtertuin voor een echte pool party

zoekwoorden met warm weer

De top blog posts voor vandaag waren wel zeker gerelateerd aan het opkomende warme weer.

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics