Pleasanton Zomer Concerten

by Dennis Goedegebuure

Tijdens de zomer, worden er op elke vrijdag avond een klein concert georganiseerd op 1st street in Pleasanton (de plaats die wij sinds maart ons thuis noemen). Met Fioon en de kids in Nederland, wilde ik even de hond gaan uitlaten, en tegelijkertijd eens kijken hoe deze concerten bezocht worden.

Maar eerst een Taco als kleine snack tijdens het lopen met de hond.

Taco op de vrijdag avond

Na de snack, kwam ik om de hoek lopen, en was enorm verrast door het groot aantal mensen die op het gras aan het picknicken waren, terwijl de band oude tunes van Motown en disco speelden. Al met al een leuke vrijdag avond om eens een keer met de hele familie te plannen…

Picknick in het park tijdens concert - Pleasanton

Band speelt Motown hits in Pleasanton concert in het park

Band speelt Motown hits in Pleasanton concert in het park

 

{ 1 comment… read it below or add one }

Marion

Wat een gezelligheid!! Op zo’n mooie zomeravond heel leuk om naar toe te gaan, jammer dat de kinderen al weer naar school moeten als jullie weer thuis zijn, maar zeker een keer doen! Leuke sfeer in jullie “homeplace”!!

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics