Weekendje Disney

by Dennis Goedegebuure

Voor Mr. V’s verjaardag wilde de kleine jongen naar Disneyland. Tenminste, dat hebben wij hem aangepraat. Aangezien V helemaal gek is van Mickey Mouse leek het ons wel een goed plan om de hele familie een weekendje naar Disneyland mee te nemen. Altijd leuk voor jong en oud natuurlijk. Zelfs pappa vind het nog steeds leuk om met alle Disney karakters op de foto te gaan.

Tegenwoordig heb je twee parken:

  1. Disneyland
  2. California Adventure

De twee parken zijn teveel om op een dag te doen, dus als je meer tijd hebt, dan kunnen we het aanbevelen om meerdere dagen hiervoor uit te trekken! In California Adventure, waar wij de eerste dag zijn geweest, zijn er vooral wildere attracties, zoals achtbanen of wild water parcours. Miss J is zelfs in de California Screaming gegaan. In Disneyland kan je zo twee tot drie dagen je behoorlijk vermaken. Zelfs voor de kleintjes is het leuk. A Small World en Toon Town zijn voor een 2 jarige peuter al behoorlijk overweldigend maar ze kijken hun ogen uit.

En nu Disney de rechten van Star Wars in handen heeft, is het programma in Tomorrow Land behoorlijk uitgebreid. Er is zelfs een echte Jedi training, met Darth Vader die spectaculair uit het podium komt opduiken.

Hieronder een paar leuke foto’s van het afgelopen weekend.

Cars Mater in Parade California Adventures Monsters Inc in Parade California Adventures
Toy Story Aleiens in Parade California Adventures Toy Story Buzz Lightyear in Parade California Adventures Toy Story Green Soldier in Parade California Adventures Toy Story Green Soldiers in Parade California Adventures

Star Tours Disneyland


C3PO in Disneyland at Star Tours

Goofy & Dennis Goedegebuure in Disneyland Minnie Mouse met Dennis Goedegebuure in Disneyland

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics