Daar gaat de Schutting

by Dennis Goedegebuure

De schutting in onze achtertuin is omgevallen door de harde wind. Eindelijk regen in San Francisco. De komende dagen zal het nog wel even door stormen!

Met een hele maand januari zonder regen, is de komende storm dit weekend van groot belang om de nodige regen te brengen en het waterpeil in de staat Californië enigszins weer op peil te krijgen. De droogte begint nu toch echt wel problemen te veroorzaken. Niet alleen de water rekening begint behoorlijk op te lopen, de staat Californië produceert een groot deel van al het voedsel in de VS, welke dus nu behoorlijk in het nauw begint te raken! Een goede storm is echter nog altijd een druppel op een gloeiende plaat. We hebben weken aan stormen en regen nodig om de reservoirs enigszins op peil te brengen.

De komende dagen hebben we vooral regen met behoorlijk wat wind. En met de droogte, heeft de schutting bij ons in de achtertuin het begeven onder de heftige windstoten. De hele schutting is naar beneden gekomen. Of harde wind de oorzaak is geweest, bekijken we nog wel even, aangezien de andere kant van de schutting er niet helemaal goed verzorgd uit ziet.

Storm in San Francisco

Voor de komende dagen wordt er regen en storm verwacht. Normaal gesproken zou ik liever een zonnetje aan de hemel zien staan, echter, op dit moment mag het voor mij wel een paar dagen blijven regenen. Wellicht kan de grond in Californië enigszins op adem komen van de lange droogte!

Weer San Francisco

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics