Challapalca Gevangenis berucht of niet?

by Dennis Goedegebuure

Het nieuws over de verplaatsing van Joran van der Sloot naar de beruchte Challapalce gevangenis in Peru zorgt voor een onverwachte stijging in het aantal bezoekers op een 8 jaar oude blog post hier op TheNextCorner. Dit had ik toch niet verwacht…

Nieuws bericht overplaatsing van Joran van der Sloot naar een beruchte gevangenis

Dit bericht werd op 23 Augustus gepubliceerd. Dezelfde dag steeg het aantal bezoekers op een blogpost uit 2006 hier op TheNextCorner. Deze blogpost ging over de top 10 beruchtste gevangenissen ter wereld.

Bezoekers aantal op Top 10 beruchte gevangenissen post stijgt explosief

Hoewel de Challapalce gevangenis in Peru niet in het lijstje staat, is het toch wel duidelijk dat er veel mensen op zoek zijn waar deze nieuwe verblijfplaats van een van Nederland best bekende criminelen in de pik orde van meest gevaarlijke gevangenissen zou staan. Die piek in de oranje lijn is exact op dezelfde datum als bovenstaand nieuws bericht. Blijkbaar wil heel Nederland weten hoe gevaarlijk de Challapalce gevangenis in Peru wel niet is, en of Joran van der Sloot daar wel veilig is.

Geen enkele gevangenis in Peru komt voor in het lijstje van de meest beruchte en gevaarlijke gevangenissen ter wereld. Dan mag Joran nog wel in z’n handen knijpen…

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics