Vroeg op weg vanaf SFO

by Dennis Goedegebuure

Vanmorgen ging de wekker al om 4 uur smorgens. De koffer is gepakt, het alarm staat op het huis, en met de Uber was ik zo op SFO. Bestemming: Amsterdam, maar dan wel met een 5 uur overstap op het vliegveld van Vancouver omdat de directe vlucht vanaf SFO naar AMS, de KL606, maar liefst $450 duurder was dan die via Vancouver.

In ieder geval ben ik op tijd, en dan kan ik de komende 3 weken lekker genieten van de familie, vrienden, Nederlands eten en het WK voetbal!

Vroeg op SFO betekend tevens dat het ook niet zo druk is! Dus geen lange rijen voor de incheck balie of de koffer controle. En met een hele mooie morgen in San Francisco, de opkomende zon in de rug, kan het avontuur beginnen!

SFO vroeg in de morgen
SFO vroeg in de morgen zonsopgang
Westjet 1777

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics