KL 682 van Vancouver naar Schiphol Amsterdam

by Dennis Goedegebuure

Daar is die dan, de KLM A330-303 (PH-AKA) – “Times Square – New York” welke over een kleine twee uurtjes vertrekt  voor de vlucht KL 682, vanaf Vancouver naar Amsterdam Schiphol met ondergetekende als passagier. Hoop dat we flink de wind in de rug hebben, zodat het allemaal wat sneller verloopt.

KLM Times Square New York Airbus A330

Volgens het Internet is dit een Airbus A330, geleverd in 2006.

Ik heb het overigens niet getroffen met de stoel. Nummertje 41J zit helemaal achterin, waarbij de box voor de video onder de stoel zit. Dus dat is net iets minder been ruimte. Gelukkig wel aan het raam, dus wellicht kan ik nog een tukje doen!

stoel 41J op de KLM Airbus A330-200 is niet zo best zie ik

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics