Denver Colorado

by Dennis Goedegebuure

Vorige week had ik de kans om Denver in Colorado te ontdekken. Al eerder had ik een bezoekje aan het vliegveld gedaan, echter toen had ik al een keer de stad in willen gaan. Aangezien ik een presentatie gaf op een event, Authority Intensive, had ik eindelijk de kans om deze stad te bezoeken. En met een hoogte van ruim 1.5km, moet je er altijd voor zorgen dat je een flesje water bij je hebt. De lucht is erg droog, en daarvan droog je snel uit. Geloof me, ik spreek uit ervaring!

Hieronder een paar foto’s van een wandeling door het centrum van Denver. Veel heb ik niet kunnen zien, doordat het behoorlijk hard begon te regenen. Toen heb ik maar snel een Burger Bar opgezocht om een heerlijke hamburger met bacon te eten voor lunch…Dit was ook weer een keer dat ik een onweer met bliksems mee maakte. Dat heb je niet vaak in San Francisco!

Colorado State Capitol in Denver, foto genomen in HDR:

Denver capitol

Denver City en County gebouw. 
Denver city hall, gemeentehuis

De stier van Denver, met allerlei leuke weetjes over Denver.
Denver koe met leuke feitjes

En zelfs hier in Denver Colorado, zie je nog steeds de Nederlandse invloeden in de USA. Hier de Dutch Mill. Hoewel er niet veel meer van over is…
The Dutch Mill in Denver

Midden in een park zie ik ineens een steen met de 10 geboden staan. Ik neem dus aan dat religie nog wel wat invloed heeft hier in Denver, of er is een rijke historie van de kerk.
De tien geboden in Denver

Maar vlak naast een religieus stuk steen, staat een kunstig beeldhouwerk.
Twee gezichten in Denver

En dan heb je natuurlijk altijd de leuke shots die je hier en daar tegen komt. Zoals deze “natte verf” bordjes, waar de maker de inkt heeft door laten lopen. Erg creatief…
Ik neem aan dat de verf hier nog nat is

 

En zoals ik al eerder schreef, een lunch met een dikke vette hamburger met bacon in een restaurant met maar liefst 100 verschillende bieren op de tap, dat is natuurlijk altijd een goed idee. En vooral als het behoorlijk begint te regenen!

Maar liefst 100 verschillende bieren van de tap

 

hamburger met spek, zoals het hoort

 

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics