3D Geprint iPhone Hoesje

by Dennis Goedegebuure

Airbnb iPhone coverKijk, zo krijg je nog eens een keer een leuk kadootje voor het rondleiden van een paar Nederlandse bedrijven. Voor Dutch BaseCamp mocht ik een paar Nederlandse bedrijven bij Airbnb ontvangen, waaronder KLM. Als dank werd er een iPhone hoesje speciaal voor mij gemaakt door UCreate3D, en deze werd vandaag door de co-founder bezorgt op kantoor. Super vet natuurlijk met het logo van Airbnb en mijn Twitter handle erop.

 

 

Leave a Comment

3D Geprint iPhone Hoesje

by Dennis Goedegebuure

Airbnb iPhone coverKijk, zo krijg je nog eens een keer een leuk kadootje voor het rondleiden van een paar Nederlandse bedrijven. Voor Dutch BaseCamp mocht ik een paar Nederlandse bedrijven bij Airbnb ontvangen, waaronder KLM. Als dank werd er een iPhone hoesje speciaal voor mij gemaakt door UCreate3D, en deze werd vandaag door de co-founder bezorgt op kantoor. Super vet natuurlijk met het logo van Airbnb en mijn Twitter handle erop.

 

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics