Storm en Regen in San Francisco

by Dennis Goedegebuure

regenval in San Francisco

Met de storm van vandaag, is het regen seizoen dan eindelijk begonnen in San Francisco, en wordt dit niet de droogste winter sinds het meten begon. Met bijna een inch regen vandaag, is er net iets meer regen gevallen dan in de winter van 1850-1851, welke nog steeds de droogste in de boeken zal blijven staan. Overigens, met dit plens buitje regen zijn we er nog lang niet om genoeg water in de reservoirs te hebben voor de lange zomer. Het is nog steeds crisis.

En ik moest nog wel met een vlucht uit Portland (PDX) naar San Francisco (SFO) komen, waar er aardig wat vertraging door het slechte weer ontstaan was. Ruim 130 vluchten van en naar San Francisco waren gecancelled, maar gelukkig kon die van mij nog wel landen met 3 uur vertraging. Dat heb ik op zich wel over voor een beetje regen.

Deyan en ik doen af en toe een regen dansje, en de kids begrijpen het heel goed waarom regen belangrijk is op dit moment.

Laten we op nog meer hopen in de komende dagen!

 

{ 1 comment… read it below or add one }

Alderd Froolik

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics