Witte Billboards met Enkele Boodschap

by Dennis Goedegebuure

Vlak naast het kantoor van Airbnb in San Francisco, is er net een billboard vernieuwd.Hieronder is een foto van het uitzicht dat ik heb vanuit het Airbnb HQ, waarbij het kantoor van Zynga echt maar een blok van ons vandaan is.

Bilboards in San Francisco naast het Zynga kantoor
Normaal gesproken is het een Apple Abri voor de laatste iPhone of iPad, echter deze keer is het een geheel witte abri, met een simpele boodschap.
The Internet Should be Regulated

Ik vraag me af wie hierachter zit. Er staat niets onder, dus wellicht is dit bord het begin van een bredere campagne, waarbij het langzaam duidelijk wordt welk bedrijf voor deze dure advertentie ruimte betaald.

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics