Bacon Explosion; Uit de Kluiten Gewassen Slavink

by Dennis Goedegebuure

Al jaren heb ik er eentje willen maken; een Bacon Explosion. Aangezien de Bacon Explosion door een SEO vriendje van mij bedacht is, nu ruim 5 jaar geleden, heb ik altijd een willen bakken op de BBQ. En wat voor mooiere gelegenheid dan het verjaardags partijtje voor Deyan voor zijn 5e verjaardag om zo’n uit de kluiten gewassen slavink eens flink in de fik te steken! Wat een feest zo’n stukje spek op de grill. Nu vraag ik mij af of ik een keer een combinatie van een slavink met de bacon explosion kan maken.. Iets van; de Slavink in de Super Bacon Explosion… hmmm, het zet mij aan het denken!

De Bacon Explosion is een internet fenomeen, met een eigen wikipedia pagina, en een uitgebreide beschijving in de New York Times.

Bacon Explosion op de BBQ

De originele Bacon Explosion

Lekker hoor zo'n grote slafink

Bacon Explosion vol met spek

En hoe vertaal je een Bacon Explosion in het Nederlands? Juist, een Spek Explosie..!

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics