Organische Groentensappen van de Markt

by Dennis Goedegebuure

Met de nieuwe sap machine kunnen we flink aan de gang. En met een zondag morgen markt om de hoek, waar voornamelijk organische groenten en fruit verkocht worden, kunnen we elke week flink groen spul inslaan om in de sap machine het groene goud te krijgen. Vandaag hebben we voor maar liefst $80 aan groentes en fruit ingekocht, wat zeker genoeg voor de komende week zal zijn. En doende leren we beter hoeveel we dan ook echt nodig hebben om inĀ  te slaan voor de sap fabriek in San Francisco. De buit vandaag bestond uit:

 • Verschillende soorten groene kool
 • Broccoli
 • Radijsjes
 • Thaise basilicum
 • Zoete pepers
 • Jalapeno peper
 • Wortels
 • Aardbeien
 • Frambozen
 • Bosbessen
 • Kokosnoten

Groenten & fruit van de markt voor de sap machine

Voor de komende week moet dit genoeg zijn!

Ik heb direct alle groene kool in de sap machine verwerkt, en in een grote pot in de koelkast gezet. Hoewel dit niet altijd goed is voor de voedingstoffen die eruit kunnen gaan, toch blijft er veel over. En natuurlijk heb ik even een paar glaasjes pure kool sap achter over geslagen vandaag. Tjesus wat was dat bitter!

Groene kool sap, erg bitter als je het niet mengt met wat anders

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics