We Gaan Sappen…

by Dennis Goedegebuure

De kogel is door de kerk. Fioon en ik gaan sappen… Wat houdt dat in? We hebben een super de luxe sap machine gekocht, en gaan gezonde sappen van groentes maken. Al langer had ik het idee dat we hierdoor gezonder zouden kunnen gaan leven, en mijn eerste sap machine was een goede start, echter ook een grote sta in de weg. Na heel wat onderzoek gedaan te hebben, kwamen we tot de conclusie dat een centrifugale sap machine niet alle gezonde stoffen uit de groentes haalt. Een ‘slowjuicer’ zoals deze genoemd wordt is de optimale oplossing wanneer je serieus wordt met het goede begin van de dag; met een sapje dus! De Super Angel 5500 is de Lamborghini onder de sap machines, en na veel wikken en wegen, hebben we er een besteld bij Amazon. Nu is het dus zover, we kunnen elke dag met een gezonde, levende sap beginnen, welke langer houdbaar, vers & kerngezond sap is.

Door de manier van sap persen uit groenten en fruit, de Super Angel heeft een “Twin Gear” 3PK aandriving, wordt er maar liefst 80% meer sap verkregen. Ook komen er meer mineralen en vitaminen vrij bij deze weize van sappen. Dus dat betekend wel wat voor de gezondheid. We zullen zien hoe we ons gaan voelen de komende weken wanneer we elke dag met een gezonde sap beginnen!

Super Angel 5500 sap machine

Volgens alle reviews moet je jezelf behoorlijk beter gaan voelen wanneer je de dag begint met een vers uitgeperste groente of fruit sap. Je slaapt beter, hebt meer energie, en kan allerlei kwaaltjes tegengaan. Dat slapen en energie zie ik wel zitten, want de laatste tijd, vooral Fioon, hebben we weinig slaap gehad met een nieuwe baby.

We zijn dan dus ook direct begonnen met een brocoli/spinazie sap, en later daar ook nog eens bietjes aan toegevoegd. Krijg ik dan eindelijk mijn groenten binnen voor de dag 🙂

Brocoli Spinazie sap - Groene sap van groentenBietjes sap - rode sap van groenten

En al het pulp kunnen we altijd nog gebruiken in een quiche voor het avond eten.

Groente pulp na het sappen

 

{ 1 comment… read it below or add one }

Marion

Wat heerlijk dat jullie deze juicer hebben gekocht, ook voor de kinderen heel gezond! Goed besteed geld. mam

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics