eBay Alumni Event

by Dennis Goedegebuure

Wanneer het goed gaat met een bedrijf, is er vaak ook ruimte voor wat extraatjes. Met eBay gaat het de afgelopen jaren al flink goed. Dus was het tijd voor een eBay alumni event. Ik viel ook in de prijzen, want enkel voormalig directors waren uitgenodigd, en dan nog wel alleen die genen waarvan de email adressen bekend waren.

eBay alumni event

Leuk idee, en vooral leuk om weer eens een groot aantal bekenden te zien, en vooral om te weten waar ze terecht zijn gekomen. Het was ook weer een eerste keer dat ik de eBay campus terug was, hoewel de Paypal locatie in San Jose Noord. Met een speech van John Donahoe werd het duidelijk dat de oude garde van eBay-ers wel degelijk gewaardeerd worden, nog steeds! En met 9.5 jaar eBay onder mijn riem, mag ik mij wel degelijk een veteraan noemen.

John Donahoe eBay Alumni event

Ik ging uiteindelijk naar huis met een goed gevoel, een groot badlaken als herinnering. Ook heb ik al weer heel wat afspraken staan voor lunch op het Airbnb kantoor met ex-eBay collega’s, dus er komen weer heel wat foto’s tussen de Cereal boxen aan.

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics