The Great Gatsby bij Airbnb Kantoor

by Dennis Goedegebuure

Een keer in de maand hebben we bij Airbnb een Formal Friday. Dat betekend dus dat iedereen voor een keer de slippers en fleece aan de kapstok hangt en een kostuum aantrekt. Niet iedereen doet altijd mee, maar toch trekt het overgroot gedeelte van het personeel een mooi pak aan. En dan een keer er kwartaal wordt er een thema aan gegeven, en met de film The Great Gatsby net in de bioscoop was het dus vrij gemakkelijk om een Great Gatsby thema aan deze formele vrijdag te geven.

Ik had met moeite een wit pak bij elkaar gezocht welke enigzins aan de 20-er jaren doet denken. Was toch mooi dat mijn baas, een van de mensen die Airbnb opgestart heeft, ook een geheel wit pak aan getrokken heeft voor deze gelegenheid… Dus dat bracht een mooi Kodak momentje:

Nathan Blecharczyk & Dennis Goedegebuure Airbnb HQ San Francisco

 

Nathan Blecharczyk & Dennis Goedegebuure Airbnb HQ San Francisco

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics