Google Reviews voor een T-Shirt

by Dennis Goedegebuure

Dus zo gaat Google ervoor zorgen dat we allemaal Yelp gaan verlaten, en de reviews van nu af aan op Google gaan plaatsen.. Bij een art festival in het Phoenix hotel in San Francisco was er dus een hoekje met een paar computers door Google neer gezet. Zet er een paar ingehuurde stagaires bij, die zelf niet veel van het Internet af weten, en geef T-shirts weg aan de mensen die behoorlijk wat tijd besteden aan het schrijven van reviews, ter plaatse…Lijkt veel werk, om zo een voor een mensen het product uit te leggen, maar je hoeft maar op een paar evenementen te staan met voldoende San Francisco hippe figuren erbij die Google Local Reviews gaan gebruiken, en Yelp kan wel inpakken.

schrijf een Google local review

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics