Sacramento Road Trip

by Dennis Goedegebuure

Zelfs na bijna 7 jaar, hebben we een ding nog steeds niet goed uit kunnen zoeken, en geregeld: hoe we voor de kinderen een Nederlands paspoort aan kunnen vragen in San Francisco. We moeten dus hiervoor speciale geboorten aktes en een gestempelde huwelijks acte hebben, zodat we de paspoorten op het consulaat aan kunnen vragen. Moeten we dus ook weer nieuwe pasfoto’s gaan maken, want de vorige keer hadden we niet alle benodigde stempels op de birth certificates. Kunnen de kids mogelijk toch nog naar Nederland verhuizen mochten ze dat willen in de toekomst!

Dus om een officiele stempel op de kinderen hun geboorte akte te laten zetten, zijn we even snel op en neer geweest naar Sacramento, waar ik de volgende foto’s heb kunnen maken van het Capitol Building waar Arnold, The Govenator, Schwarzenegger een paar jaar gewerkt heeft. Het was een prachtige dag, dus het licht was vrij scherp, maar toch best goed gelukt deze foto’s!

California State Capitol Building in Sacramento

California State Capitol Building in Sacramento

California State Capitol Building in Sacramento in zwart - wit

Side shot in Black & white of the California State Capitol Building in Sacramento

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics