Airbnb “IN” voor 2013 in Nederland

by Dennis Goedegebuure

Nog een paar uurtjes hier in San Francisco, en we luiden dan ook hier het nieuwe jaar in. 2013 wordt een mooi jaar, met voor ons een nieuwe baan, bij Airbnb, een nieuwe baby in February en hopelijk nog veel meer goeds. En het begint al goed, want ik krijg net een scan doorgestuurd door Pa van het lijstje met trends voor 2013 van De Telegraaf. En wat denk je, in Nederland lopen ze al aardig warm voor het concept om je eigen huis/kamer te verhuren via de locale Airbnb.nl website. Zie onderstaande scan…

Telegraaf lijstje met trends voor 2013, Airbnb is IN

Uitvergroot... Telegraaf lijstje met trends voor 2013, Airbnb is IN
Dat maakt het natuurlijk allemaal veel makkelijker voor ondergetekende om de groei te faciliteren. Nu nog een paar boomhutten in Nederland bouwen, en er kunnen heel wat kinderen blij gemaakt worden met een avontuur.

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics