Logo bezoekers explosion

by Dennis Goedegebuure

Web 2.0 logo voorbeelden van oude logo's van bestaande bedrijven.Jaren geleden poste ik hier een kort YouTube videotje hoe je vrij gemakkelijk een web2.0 logo kan maken met Photoshop. Het artikel werd in januari 2007 geplaatst, maar is sinds kort weer een van de posts die het meeste aantal bezoekers naar The Next Corner weet te brengen. Dat allemaal dankzij een goede rank van het plaatje van oude logo’s omgeshopped in een Web 2.0 logo.

Voor een aantal maanden nadat de post gepubliceerd was, bleek het plaatje met alle logo’s vrij goed te ranken in Google Image search. Met de introductie van de Image one-box in de normale text resultaten, nam het volume bezoekers vrij snel toe.

Echter nadat ik mijn blog om had gezet van Typepad naar WordPress, eindelijk begin vorig jaar, verdween vrijwel alle bezoekers op de post over het maken van een web 2.0 logo. De URL van het plaatje had ik aan moeten passen, en de URL van de post was ook aangepast. Geen bezoekers meer op de Logo’s maken keywoorden!

Groot aantal bezoekers weten het plaatje voor web 2.0 logo's weer te vinden

Tot vorige maand er ineens weer een “explosie” van bezoekers op de Web 2.0 Logo post kwamen! (explosie is relatief natuurlijk, want zoveel bezoekers krijgt dit blog helemaal niet :)). Wat blijkt, het plaatje staat weer bovenaan in de zoekresultaten, samen met een paar andere plaatjes van logo’s!

Web 2.0 logo plaatje hoog in de Google zoekresultaten

Zo zie je maar wat plaatjes voor je bezoekers aantallen via de Google zoekresultaten kan doen! Nu nog iets verzinnen om hier geld mee te verdienen, want de bezoekers die deze post weten te vinden, zijn wellicht niet echt interessant voor mij! Niet echt relevant, maar goed, wat is dan wel voor dit blog 🙂

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics