Fedex Truck Parkeerd op de Weg

by Dennis Goedegebuure

Je zal maar een pakket bezorgen zijn van Fedex en een extra grote bestelbus mee krijgen waar je echt nergens in San Francisco mee kan parkeren. Dan mag je blij zijn dat je in een straat moet zijn waar op dat moment bijna alle parkeerplekken vrij zijn. Dan zet je die oversizde truck toch lekker overdwars over een paar plekken heen…

geparkeerde fedex truck

Of toch niet. Toen ik hier aan kwam rijden, stond het verkeer aan de andere kant behoorlijk stil voor een rood stoplicht. En ik moest dus ook maar wachten tot elke auto daar weg was, omdat de bestelbus toch wel erg ver op de weg stond…
Geparkeerde Fedex vrachtwagen
Dan vraag je je toch af.. Wat kan je wel? Parkeren is ook een vak!

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics