Pacman Restaurant Tekening

by Dennis Goedegebuure

Het is toch altijd weer leuk om een tekening te maken voor een van je kinderen. Dus vandaag toen Deyan vroeg of ik iets wilde tekenen in een restaurant, heb ik Pacman getekend.

Pacman achtervolgd door spoken

Pacman achtervolgd door twee spookjes, en een spook welke van de andere kant aan komt. Zal Pacman op tijd zijn om de speciale kruimel op te eten, zodat de rollen worden omgedraaid en Pacman achter de spookjes aan kan gaan…?

Uiteraard begreep kleine Deyan niets van de achtergrond van Pacman, of waarom de spookjes Pacman graag zouden willen pakken en opeten. En leg dat een kind van de nieuwe eeuw dan maar eens uit… Nu weet ik het zeker, over 10 jaar, wanneer pappa zijn platen en draaitafels uit de kelder haalt om een feestje te bouwen, dan zullen Deyan en Bo-Jools zich schamen. En dat is dan nu net de bedoeling…! Misschien kan ik nu nog wel een Pacman pak op de kop tikken voor de komende Halloween…!

 

{ 2 comments… read them below or add one }

Linkbuilding en SEO

Hylarisch! Leuk om af en toe zulke afwisseling van de posts te zien. En met deze tekening zou ik het ook niet snappen haha

D&G

Bedankt voor je reactie, maar ik heb je spammy link in de “naam” even verwijderd! Graag zie ik je terug met meer reacties, maar dan wel onder je echte naam!

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics