Super Computer Stoel: Emperor 200

by Dennis Goedegebuure

Wow, nou daar zou ik nog wel eens in willen werken. Thuis of op kantoor! Met deze computer stoel, super de luxe, krijg je vast geen last meer van RSI of dan zet je de stoel gewoon in een andere stand. Met maar liefst drie schermen heb je natuurlijk ook direct drie maal de productiviteit! Zeer ergonomisch!

Met de mogelijkheid om niet een, niet twee, maar liefst drie grote 27″ Apple beeldschermen op te hangen, en een ingebouwd Bose 2.1 systeem, is dit toch wel de ultieme ergonomische oplossing voor iemand die elke dag veel uurtjes achter de computer zit.

Super computer stoel voor de ergonomische standjes

De stoel wordt op maat gemaakt, en voor de lieve som van maar liefst $45,000 kan de Emperor 200 computer stoel bij je thuis bezorgd worden. De Emperor wordt gemaakt door MWE Lab in Canada. Er is ook nog een goedkoper model te koop, de Emperor 1510. Maar ik weet niet of deze ook in het wit geleverd kan worden. Echter deze is wel stukken toegankelijker met een prijskaartje van $6,200.

Flink sparen dus maar…!

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics