Zonnige Dagen San Jose

by Dennis Goedegebuure

Met het vooruitzicht van een aanstaande verhuizing terug naar San Francisco, naar Fog City, is het nog even genieten van het mooie weer in San Jose. Echter met de sterke zon, en een behoorlijk warme dag, is het goed oppassen geblazen. Zonnebrand smeren en veel water drinken is vooral voor de kinderen belangrijk. Dan komt een temperatuur meter met ingebouwde digitale UV meter goed van pas.

Hier onder zie je dat het vanmiddag 30 graden Celsius was om kwart over vier, met een UV straling van 6. Er wordt direct aangegeven dat je met deze UV straling slechts 22 minuten in de zon kan blijven zonder zonnebrand. Rond het middag uur gaf de UV stralings meter zelfs 8 aan.

30 graden celsius UV straling 6

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics