Market Breakdown

by Dennis Goedegebuure

Nu ik in New York ben, slechts voor een paar dagen, breekt er gekte los op de aandelen markten. Natuurlijk doordat de VS in het geheel een downgrade aan de broek gekregen hebben. Ik zweer het je, het heeft niets te maken met mijn aanwezigheid in New York. Gister maakte ik nog deze foto van de New York Stock Exchange. Vandaag zullen er vast talloze nieuws reporters op Wall Street een live verslag gemaakt hebben van de stress van alle handelaren.
New York Stock Exchange

De markt wordt massaal gedumpt vandaag, waarbij er soms dubbele cijfers in de min genoteerd worden. Daar gaat mijn winst die ik had…Ouch, toch niet zo’n goede stockpicker als ik dacht… Wat Kan Je Wel..?

market breakdown
Screenshot van de Map of the Market vandaag. Te vinden op SmartMoney.com

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics