Slechtste Amsterdam Hotels

by Dennis Goedegebuure

Via StumbleUpon kwam ik op de lijst met de top 10 slechtste hotels in de USA op basis van bezoekers feedback op de TripAdvisor website. In de linker navigatie is er ook een linkje naar de top 10 slechtste hotels in Europa, waar ik natuurlijk direct benieuwd naar was. In de top 10 zijn er maar liefst 4 hotels in Amsterdam die als zeer slecht ervaren werden door bezoekers. Hier vind je de 4 slechtste hotels in Amsterdam.

Op #6 staat Hotel de Lantaerne, Leidsegracht 111, Amsterdam. Met maar liefst 71% van de reviewers die een negatief reisadvies geven voor dit hotel. Commentaar: “Niet geschikt voor mensen” (link)

Hotel de Lantaerne Amsterdam

Op #7 Hotel Y Boulevard, Prins Hendrikkade 144-145, Amsterdam. Hier geven 85% van de bezoekers aan dat je beter een ander hotel kan kiezen. Commentaar: “Ik verblijf liever in een telefooncel” (link)

Hotel Y Boulevard Amsterdam

Op #9 staat Hotel Manofa, Damrak 46-48, Amsterdam. Hier is het percentage van negatieve reviews 74%. Commentaar: “Gratis muizen bij je verblijf in een kamer”  (link)

Hotel Manofa Amsterdam

Op #10 staat Hotel the Globe, Oudezijds Voorburgwal 3, Amsterdam. 65% van de reviews van de hotel bezoekers is negatief. Commentaar: “Duizenden rode vlekjes in alle lakens” (link)

Hotel The Globe Amsterdam

Slechtste Amsterdam Hotels

Als vaste bezoeker van Amsterdam, en voormalige inwoner, ben ik niet bekend met de hotels in Amsterdam. Ik verblijf altijd bij Brian’s Bank & Breakfast, waar ik tenminste van te voren weet wat mij er te wachten staat.

Ik krijg vaak vragen welk hotel in Amsterdam goed is om te slapen, tegen een redelijke prijs. Naar aanleiding van deze lijst, waarbij de hotels allemaal in het centrum liggen, zal ik zeker de hotels in de grachten gordel af raden. Hoewel het Pulitzer hotel wel redelijk moet zijn 🙂

Kijk hier voor meer Hotels in Amsterdam (affiliate link)

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics