Waar is de Wifi Knop op mijn Dell Laptop

Wifi on Board, als je de wifi switch kan vinden!

by Dennis Goedegebuure

Twee jaar geleden schreef ik een blogpost op mijn Engelse blog over het vinden van de Wireless Switch op een Dell Latitude E4300. Het bleek dat het kleine knopje waarmee je de wifi uit zet voor wanneer je in het vliegtuig zit ergens verstopt zit. Ik had het knopje per ongeluk uitgezet, waardoor ik niet meer op het internet kon. Toen ik de wireless switch gevonden had, schreef ik een blogpost met een aantal foto’s erbij. Lees meer op: “Where is the wireless switch on the Dell Latitude E4300

Dell Latitude E4300 Wireless Switch

Foto: Dell Latitude E4300 Wireless Switch

Waar is de Wifi Switch op Mijn Dell Latitude E4300?

Na bijna twee jaar, is dit een van de best bezochte pagina’s op mijn blog. Met maar liefst meer dan 40 reacties van mensen die ook op zoek waren naar dit kleine knopje op de laptop, is het duidelijk dat veel meer mensen hetzelfde probleem hebben.

Bezoekers aantallen op mijn Dell E4300 post

Dus toen ik een meeting had met een collega die een Dell Latitude E6410 uit zijn tas haalde, kwam ik op een idee voor een simpele test. De Dell Latitude E6410 heeft een wireless switch die veel makkelijker te vinden is dan de switch voor de wifi op een Dell Latitude E4300. Mijn test was vooral gericht om te kijken of er mensen zijn die problemen hebben met meerdere modellen, of gewoon het gehele concept van een wireless switch.

Foto: Dell Latitude E6410 Wireless Switch

Ik maakte dus snel een foto met mijn Blackberry van de wireless Switch op deze Dell Latitude E6410, en schreef een korte post op mijn blog: “Where is the Wireless Switch on a Dell Latitude E6410”.

Waar is de Wifi Switch op Mijn Dell Latitude E6410?

En wat denk je, zowaar zijn er mensen op zoek naar waar ze deze wireless knop kunnen vinden, ook op andere modellen van Dell! Na een paar dagen vinden de mensen met het probleem al hun weg naar mijn blog om uit te vinden waarom de wifi het niet meer doet op hun Dell Laptop! (zie hieronder het groene balkje…)

Dell Latitude E6410 Wireless Switch bezoekers aantallen

 

Nu is de vraag of ik maar naar een computer winkel moet gaan, foto’s maken van alle modellen laptops en de wireless switch en een hele rij posts moet schrijven. Ik denk dat dat best saai wordt…

Is een Wireless Knop op Toetsenbord de Oplossing?

Overigens gaat dat niet op bij elke Dell Laptop, omdat de nieuwe Laptops van Dell niet een wifi Switch meer hebben, maar een wifi button op het toetsenbord. Dat is dus makkelijker te vinden dan aan de zijkant van de computer! Zo ga je dus zo offline…!

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics