Een Rug voor een KLM Business Class Retourtje

by Dennis Goedegebuure

Dacht ik even een paar goede stoelen voor onze jaarlijkse zomers vakantie te kunnen scoren met een aanbieding voor de  KLM Business Class, blijkt het een grote Hoax van de KLM te zijn. Een lokkertje, een bait- en –switch. Valse reclame dus. Wat is het verhaal…

Ik krijg een emailtje van de KLM dat er business class tickets naar Amsterdam voor slechts $1,049,- aangeboden worden. Ik dacht, dat is lekker… lekker languit die 12 uurtjes. Kinderen een eigen grote stoel, geen gezeur, en wel vier huisjes voor de collectie!

KLM business class aanbieding

Maar als je dan op de link in de email klikt, kom je direct op de boekingssite, waar je deze prijs echt niet kan vinden! Ik heb wat rond geklikt, en kom op een veel hogere prijs uit. Daarbij komt ook nog eens dat er slechts vanaf JF Kennedy gevlogen wordt in deze aanbieding, wat een van de vlieghavens in New York is!

KLM business class prijzen

Dat wordt dus gewoon een economy stoeltje regelen, voor bijna dezelfde prijs! Jammer…

{ 1 comment… read it below or add one }

Niko

Er staat ook: “each way based on round-trip purchase”. Dat is dus 1049,- x 2 = 2098,-

Aan de ene kant flauwe marketing, aan de andere kant, lezen, het blijft moeilijk..

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics