Quarantine Station Manly

by Dennis Goedegebuure

Op vrijdag vetrok het SMX Sydney circus met z’n allen in busjes naar Qstation in Manly. Qstation is het voormalige quarantaine station voor Sydney, waar alle bezoekers of nieuwe inwoners eerst weken moesten verblijven om er zeker van te zijn dat er geen enge ziektes het land binnen kwamen. Nu is Qstation een luxe hotel, waar ook meetings geboekt kunnen worden.

Op zaterdag was er een SMX elite georganiseerd, met een beperkt aantal gasten en vooral internationale sprekers. Waarbij de dag vooraf werd gegaan met een luxe dinner voor de sprekers en een klein aantal gasten. Zeer exclusief dus… 🙂

Qstation is een historische plaats, waar ik natuurlijk wel een paar mooie foto’s van mocht schieten op de zondag morgen voordat ik terug naar Sydney ging. Met uitzicht op Sydney skyline verbleven hier de nieuwe immigranten van Australie.

Qstation Manly met uitzicht op Sydney skyline

Quarantine station Manly

Stijger voor aankomst in Quarantaine

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics