Kids at Work Day eBay

by Dennis Goedegebuure

Ieder jaar een traditie, dit jaar pas de eerste keer dat we de kinderen naar eBay laten komen op “Kids at Work day”. Voorgaande jaren was pappa vaak op reis, waardoor het feest niet door kon gaan. De kinderen zijn al vaker op kantoor geweest om te lunchen of om pappa op te halen, maar de speciaal georganiseerde dag voor kinderen bij eBay is natuurlijk veel meer bijzonder.

Kids at Work day bij eBay

Bo-Jools en Deyan zijn de hele morgen bij mij op kantoor geweest, waardoor er dus niet gewerkt is! Maar de kiddo’s vonden het prachtig, en hebben een goede indruk gekregen wat pappa nu eigenlijk de hele dag doet, niets dus…? heel hard werken dus…!

kids at work day bij eBay

Na de lunch ging Jools weer naar school en Deyan naar huis om een slaapje te doen. ‘s middags was het hek pas echt van de dam, waarbij het hele eBay cafe vol stond met kinderen in de rij om met een computer te spelen, of een zoete suikerspin te krijgen. Er was geen doorkomen aan!

eBay-met-kiddos

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics