Nieuwe Wagen voor de Familie

by Dennis Goedegebuure

Met het steeds drukker worden van ons leven, en het feit dat we net verder van mijn kantoor zijn gaan wonen, hadden Fioontje en ik besloten om een tweede auto te kopen. Ik zal nog steeds wel op de fiets naar kantoor gaan… maar dan alleen met mooi weer in de zomer 🙂

Ons oog is gevallen op een Minivan, omdat deze lekker ruim zijn opgezet, en je ook nog wel eens meer mensen kan vervoeren. We hebben een prima tweedehands Honda Odyssey gekocht. De kinderen vinden het fantastisch, en willen alleen maar in de nieuwe auto rijden.

Het mooie was dat ik nog alleen met de kinderen naar een aantal auto dealers gegaan ben om te kijken naar verschillende modellen. De haaien wisten niet hoe ze daar mee om moesten gaan, en het kwam mij dan ook mooi uit op een gegeven moment om de kinderen als excuus te gebruiken om snel weg te komen.

Hier zijn een paar mooie plaatjes van de nieuwe wagen, waarbij ik naar de scene uit Get Shorty wil verwijzen. Het is de Cadillac of MiniVans

Nieuwe wagen: Cadillac of Minivans

Met de afstandsbediening kan je de automatische deuren op afstand open doen…

Cadillac of Minivans met automatische deuren

{ 1 comment… read it below or add one }

Luc Browne

Waar kun je er een kopen en kan deze ook ingevoerd worden in Belgie ?

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics