Chocomel Mutsen voor je Kluntocht

by Dennis Goedegebuure

Stel, je wilt een mooie kluntocht organiseren en denkt een leuk idee te hebben om een bedrijf de mogelijkheid te geven deze tocht te sponseren. Dan schrijf je toch gewoon een emailtje naar de eerste website die omhoog komt in Google op een zoekwoord als ‘warme chocomel’ of ‘Nutricia Chocomel’?

De conversatie gaat dan als volgt:

Ik heb een vraag aan u. In februari hebben we een festiviteit die heet "Goed gemutst". Onlangs zag ik iemand die een muts had van jullie met die tekst. Is het mogelijk om van die mutsen te krijgen. We hebben een Kluntocht in Breda waar ongveer 1500 mensen aan deelnemen. Alles is welkom.
Ik hoor graag van u.

Met mijn antwoord:

Van je email begrijp ik dat je graag een chocomel muts zou willen ontvangen.
Ik zou er graag een naar je opsturen, echter ik ben niet de consumenten afdeling van Chocomel.
Ik schrijf een blog op de site: http://www.thenextcorner.com, waar ik beschreven heb dat Chocomel niet meer van Nutricia is.
Hierdoor kom ik hoog in de zoek resultaten van Google wanneer je op Chocomel Nutricia zoekt.
Ik kan je aanbevelen een email naar de consumenten service van Chocomel te sturen: http://www.chocomel.nl/index.php?navigate=contact
Met vriendelijke groet

Weer iemand op weg geholpen!

BTW> wanneer je niet weet wat klunen is, hier is de Wikipedia uitleg:

Klunen is een Fries leenwoord dat lopen op schaatsen betekent.

Bij schaatstochten is het niet altijd mogelijk de gehele tocht op de schaats af te leggen. Zo is het ijs onder bruggen vaak te dun (of zelfs afwezig) of heeft de scheepvaart wateren open gehouden.

Dit betekent dat de schaatser, als hij verder wil, op zulke stukken zijn schaatsen af zal moeten doen en over de wal om de hindernis heen zal moeten lopen. Om bij schaatsevenementen op natuurijs (zoals de Friese Elfstedentocht) de schaatsen te beschermen, worden er op dergelijke plaatsen planken en matten neergelegd, waarover de schaatser – met de schaatsen aan de voeten – kan lopen zonder dat de ijzers beschadigen. Dit lopen op schaatsen wordt in het Fries klune genoemd.

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics