Vijftien Jaar eBay

by Dennis Goedegebuure

Labor Day 1995, Pierre Omidyar had een idee. Tijdens de dag dat heel de Verenigde Staten de arbeiders eert door een vrije dag te houden, en zich voornamelijk bezig houden met het grillen van heel veel hamburgers en vlees, was de vanuit Frankrijk afkomstige Omidyar  bezig een geheel nieuw Internet experiment op te zetten. Een marktplaats waar iedereen terecht zou kunnen. welke huidige fricties en inefficiencies weg zou nemen. Nu, 15 jaar later, kennen we deze marktplaats als eBay, en is het bedrijf uitgegroeid als een Internet Icoon.

Al acht en een half jaar werk ik nu voor eBay, wat best een hele tijd is. Toch bied het bedrijf mij nog steeds groei mogenlijkheden en uitdagingen. Ook heb ik heel wat afgereisd voor eBay, waarbij ik nog steeds nieuwe landen ontdek. (Volgende week weer naar China:))

Hieronder een paar van de foto’s die ik van het feestje genomen heb. Vrij tam allemaal, dus ik kan niet wachten tot de foto’s van het feest in Nederland op de share drive staan…

eBay 15 jaar, celebration John D en Lorri N

eBay 15 jaar

eBay cupcakes

you can get IT on eBay

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics