eBay Mimo Momo uit Hong Kong

by Dennis Goedegebuure

Voor jaren had ik een limited edition van een eBay Mimo pop uit Hong Kong op mijn buro staan. Tot vandaag Jools langs kwam op kantoor, en de pop zag staan. Dat was het einde van de rustige tijd voor Mimo, Jools nam de pop mee naar huis, en was al plannen aan het maken hoe ze samen thee zouden gaan drinken…

Mimo Momo

Dat was het dan voor de limited edition Mimo eBay pop uit Hong Kong. De waarde van de pop is direct niets meer nadat de doos open is geweest. Maar goed, die waarde kan natuurlijk niet op tegen de glimlach van een kind nadat ze een mooie pop gekregen heeft… Als ze maar d’r groente op eet!

Momo, Mimo

De kleinste details van de pop zijn eBay gerelateerd. Doos, Shirt en koffertje. Deyan en Jools lopen steeds “eBay” te zeggen met het vasthouden van de pop. Niet dat ze kunnen lezen, maar de 7 kleuren van het logo geven meer weg, dan een woord!

eBay Mimo

Ik vraag me toch nog steeds af voor hoeveel deze unieke pop verkocht zou worden op eBay…

Misschien is deze Mimo pop wel verkrijgbaar op eBay Hong Kong…

eBay Mimo verkrijgbaar op eBay HK

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics