iPad exports op The New York Times

by Dennis Goedegebuure

Een van mijn verhalen gebaseerd op eBay data die ik probeer te pushen staat vandaag op The New York Times blog Bits. Het is ook al opgepakt door Gizmodo, en ik heb een post op mijn engelse blog geplaatst; Infographic: iPad exports from the US.

Origineel was de bedoeling het nieuws als eerste te plaatsen op The Next Web. Echter er waren wat technische problemen aan die kant, waardoor het verhaal niet op tijd geplaatst kon worden voordat NYTimes het had opgepikt.

De Infographic is best cool geworden, en ik hoop dat het hele verhaal nog wel viraal gaat.

ipad exports infographic

Erwin van De Koopman was al eerder geintereseerd nadat ik een hint op De Koopman geplaatst had:

Dennis: Volgens mijn statistieken staat Nederland in de top 10 van landen die de ipad importeerden via op eBay.com gekochte iPads.

Erwin: Je maakt me nieuwsgierig …

Er zullen snel nog meer verhalen volgen, aangezien ik flink in de data gedoken ben.

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics