Nieuwe batsen 2010

by Dennis Goedegebuure

<Poligoon journaal stem> We schrijven 2007, Dennis koopt nieuwe batsen op Haight street in San Francisco. De Joe Ghost geel met rode lederen laarzen worden binnen afzienbare tijd berucht in de Amsterdamse binnenstad en andere contreien waar eventuele reizen zich naartoe voeren. Nu, 3 jaar later, is er een nieuw fenomeen wat de kop op steekt. Menig persoon die de straat kruist met Dennis, draait pardoes z’n kop om, om een glimp op te vangen van de hard blauwe, glimmende plastic uitziende gympen die het straatbeeld sieren. De nationale dokters dienst, welke aangesteld is om nieuwe kwalen binnen de Nederlandsche bevolking binnen afzienbare tijd op te merken, meld een grote stijging van het aantal meldingen van een stijve nek in de binnenstad van Amsterdam. De heren doktoren in Mokkum hebben het er maar druk mee. Men heeft om een reactie gevraagd wat deze schoenen te betekenen hebben. De enige reactie die de heren wilden geven aan het Nederlandsche Volk was </polygoon journaal stem>

AMSTERDAM LAAT JE HOREN…

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics